+31 651802852

24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden

Nazorg

Na het overlijden

Ook na de uitvaart denken we mee en nemen zorgen uit handen. Zo hebben we een checklist opgesteld van de instanties die op de hoogte gebracht moeten worden. Maar naast hulp bij een aantal praktische zaken, adviseren we over een eventuele gedenkmonument of bij het kiezen van een asbestemming.

Nazorg en evaluatie

We helpen u bij de afwikkeling van een aantal praktische zaken. Maar we vinden het belangrijk dat het goed met u gaat. Vanuit die gedachte werken wij met een nazorgconsulent. Binnen enkele maanden na de uitvaart zal de nazorgconsulent telefonisch contact met u opnemen om te horen hoe het met u gaat. In dit gesprek zal zij tevens een aantal vragen stellen om onze dienstverlening rondom de uitvaart met u te evalueren. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden als u daar behoefte aan heeft. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Dankbetuiging
Wilt u familie, vrienden en bekenden via een advertentie of kaart bedanken voor hun steun en medeleven? We adviseren u graag over de mogelijkheden en verzorgen de afhandeling zelf in onze drukkerij.