Rouwdrukwerk

Wij ontwerpen en printen rouwkaarten op maat.

heeft u belang bij persoonlijke en professionele assistentie bij de opmaak en het printen van rouwdrukwerk, laat ons u dan begeleiden en de zorgen van u afnemen. Bij het ontwerpen van een rouwkaart is er veel mogelijk. Wij vinden het erg belangrijk dat het ontwerp proces zorgvuldig verloopt en bieden daarom professionele hulp. 

Een rouwkaart is bij ons volledig te personaliseren. Er kan gekozen worden uit verschillende lettertypes, kaders of kleuren. Vaak wordt er gekozen voor een persoonlijke afbeelding/ foto’s op de rouwkaart. Wij zijn er in gespecialiseerd om foto’s te bewerken en te restaureren voor een optimaal resultaat kunt u bij ons terecht. Er kan gekozen worden uit verschillende formaten rouwkaarten.

Rouwkaart formaten

Meer dankzij creativiteit

De creativiteit van Cisca zorgt er voor dat ze een stukje extra te bieden heeft. Ook zoon en dochter hebben de creatieve genen overgenomen. Zo leveren zij ondersteuning bij de opmaak van het rouwdrukwerk.

Cisca: “Creativiteit zorgt ervoor dat je makkelijker kunt inspelen op de verschillende wensen. Maar je kunt ook een mooie praktische aanvulling zijn. Desgewenst ontwerpen wij bijvoorbeeld zelf de rouwkaart die natuurlijk perfect moet passen in het geheel. Dit lukt doordat ik me zeer betrokken voel bij de mensen. En door de prachtige samenwerking met mijn kinderen die hun ervaring en creativiteit toepassen. En tegelijk houd ik goed in de gaten wat er allemaal geregeld moet worden.”